Γενικά - Ειδήσεις

Αγαπητοί γονείς, φίλοι του Αθλητικού μας συλλόγου,
όπως γνωρίζετε κάθε χρόνο διεξάγεται η γιορτή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Οι αθλήτριες και αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, της Κολύμβησης, της Ενόργανης, της Ρυθμικής, του Tae Kwon Do, της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής σε μοναδικές στιγμές πριν και μετά τους αγώνες τους. Γιατί αξίζει να ζούμε την κάθε στιγμή. Η προετοιμασία, το πάθος, η ένταση, η αδρεναλίνη, η ήττα και η νίκη...όλα τα συναισθήματα στο απόγειο της έκφρασής τους.

Το όραμα για ένα αθλητικό οργανισμό με έμφαση στην αγωγή, στην παιδεία και στον πολιτισμό μας οδήγησε στην ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ". 20 χρόνια επένδυσης στον αθλητισμό για παιδιά γεμάτα δράση και στόχους. Μια συνεχής προσπάθεια ο οθλητισμός να σημαίνει έκφραση, ελευθερία, ψυχαγωγία, χαρά, αυτοπεποίθηση, παιχνίδι, όνειρα!

"ΑΛΛΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ
ΑΛΛΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ
ΝΙΚΗ... ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ
ΘΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...".

"ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΕΚΕΙ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ".

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ :

  • Κεντρικός κύκλος. Σε κάθε σέντρα οι παίκτες των ομάδων πρέπει να βρίσκονται στο δικό τους μισό γήπεδο. Η ομάδα που κάνει τη σέντρα μπορεί να έχει όσους παίκτες θέλει μέσα στον κύκλο, ενώ οι αντίπαλοί τους δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη από 9,15 μ. (όση δηλαδή είναι η ακτίνα του κύκλου) πριν μπει η μπάλα στον αγώνα.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αντικειμενικός σκοπός των παικτών είναι να στείλουν την μπάλα στην αντίπαλη εστία προωθώντας την με τα πόδια ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του σώματος, εκτός από τα χέρια. Δυο ομάδες με 11 παίκτες (από τους οποίους ο 1 είναι τερματοφύλακας) παίζουν δύο 45λεπτα ημίχρονα με διάλλειμα όχι μεγαλύτερο των 15 λεπτών. Ο διαιτητής υπολογίζει τις καθυστερήσεις και μπορεί να παρατείνει τον αγώνα εφόσον το κρίνει αναγκαίο (τραυματισμοί, αλλαγές παικτών κτλ.).

Βρίσκεστε εδώ: Home Ποδόσφαιρο Γενικά-Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.