ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Γ.Γ.Α.

(1 Vote)

O Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου είναι από τα σωματεία που εγκρίθηκε, από το υπουργείο αθλητισμού, η ένταξή τους στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α. με κωδικό ΦΥ77, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει σε τέσσερα αθλήματα την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Εξάλλου ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου είναι το πρώτο σωματείο που εξασφάλισε ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της αεροβικής γυμναστικής!

Ο Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ αμέσως με το τέλος της σχολής προπονητών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής και μετά από μεγάλο διάστημα γραφειοκρατίας είναι το πρώτο σωματείο της Γυμναστικής με ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής.

Επίσης έχει ήδη αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα αθλήματα του Tae Kwon Do, της Ενόργανης Γυμναστικής και της Γυμναστικής για Όλους , καθώς η Ιστορία του Συλλόγου είναι 25 ετών .

Έτσι οι αθλητές μας έχουν τα απόλυτα δικαιώματα από τα εκάστοτε αθλητικά νομοσχέδια προνομίων του Υπουργείου Παιδείας.

Το όραμα για ένα αθλητικό οργανισμό με έμφαση στην αγωγή, στην παιδεία και στον πολιτισμό μας οδήγησε στην ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ".

25 χρόνια επένδυσης στον αθλητισμό για παιδιά γεμάτα δράση και στόχους. Μια συνεχής προσπάθεια ο οθλητισμός να σημαίνει έκφραση, ελευθερία, ψυχαγωγία, χαρά, αυτοπεποίθηση, παιχνίδι, όνειρα!

Σήμερα καμαρώνουμε τους αθλητές μας ικανούς, ισορροπημένους στο στίβο της ζωής, πετυχημένους πρωταθλητές-τριες αλλά και σπουδαίους χαρακτήρες. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μαθαίνει στα παιδιά να δουλεύουν μέσα στη χαρά, στην εμπιστοσύνη και στον αλληλοσεβασμό.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η άριστη αθλητιατρική υποστήριξη, οι κορυφαίοι προπονητές - γυμναστές του Συλλόγου, το εκπληκτικό επίπεδο αθλητών-τριών καθώς και οι μεγάλες παγκόσμιες και πανελλήνιες νίκες, καθιστούν τον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τους κορυφαίους συλλόγους της Αθήνας και του ελληνικού Αθλητισμού.

 1Mhtroo

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Γ.Γ.Α.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου