Απολογισμός στο Cosmogym Contest 2018

(0 votes)

Θρίαμβος! Αυτή η λέξη ταιριάζει απόλυτα στις εμφανίσεις των ομάδων μας!

Τα προγράμματά μας «Ο Μικρός Πρίγκηπας» που εκτέλεσαν τα 30 κορίτσια από 9 – 19 ετών από την Αγωνιστική ομάδα Ακροβατικής – Ενόργανης – Γενικής Γυμναστικής κατάφερε να προκριθεί σαν Χρυσή Ομάδα στον Τελικό για την ανάδειξη της Grand Team of the Year και εξαιρετική βαθμολογία σε έναν όμιλο (Πύθια) με τεράστιο συναγωνισμό όπου κορυφαίες ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Το πρόγραμμα μας Welcome to the Jungle της Γενικής–Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου κατάφερε πάλι να γίνει Χρυσή ομάδα στον όμιλο ΝΕΜΕΑ και να αγωνιστεί στον Τελικό για τον τίτλο Grand Team of the Year όπου κατέκτησε την 6η θέση!2 προγράμματα μας.

Το κυριότερο και τα 2 προγράμματα μας ξεπέρασαν  τις προσδοκίες και παιδιά που βρίσκονται κοντά μας στις προπονήσεις μόλις ένα ή δύο χρόνια κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός πολύ υψηλού επιπέδου σχεδιασμού, ολοκληρώνοντας ασκησιολόγιο και επιδεξιότητες αθλητικές και θεατρικές, καθώς και η εμπειρία που αποκόμισαν μας γέμισε χαρά και δύναμη!

Πολύ σύντομα αναλυτικά δελτία τύπου!

Δείτε φωτογραφίες από τις απονομές και τις εμφανίσεις μας και στην ομάδα μας στο facebook/A.S. NEA PAIDEIA.

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις Απολογισμός στο Cosmogym Contest 2018

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου