Χορός - Προαγωνιστικά Τμήματα

Στις 15-16 & 17 Δεκεμβρίου 2017 ο Α.Σ. Νέα Παιδεία  συμμετέχει σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό-πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τριήμερο που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην φιλανθρωπία, την πολιτιστική έκφρασή τους, και ψυχαγωγία τους μέσα σε ένα όμορφο γιορτινό περιβάλλον.

Μετά από μία συγκλονιστική παράσταση οι Αμαζόνες μας κατέκτησαν το Xρυσό μετάλλιο στον όμιλο Ίσθμια του κόσμου Cosmogym Contest και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό για τον τίτλο του team of the year!

 O Σύλλογος μας κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ EGO STARGYM CONTEST 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο Olympic Hall του Γαλατσίου με την ομάδα της ακροβατικής γυμναστικής του με το πρόγραμμα «Αmazon's Ballet»

 

O AΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ θα συμμετάσχει με 2 προγράμματα στο Cosmogym Contest την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Όταν τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους...

Όταν οι γονείς στηρίζουν τα όνειρά τους...

Όταν η ζωή έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία...

Το Step to the art 2016 ανήκει πια στην ιστορία

Το Inside Out κλείνει ένα κύκλο 16 μηνών.

Μία απίστευτη Παραγωγή του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ που αγαπήσαμε πολύ, που δίδαξε πλούτο συναισθημάτων, που οδήγησε σε φανταστικές εμπειρίες και βοήθησε την ανάπτυξη προσωπικοτήτων και ειδικών δεξιοτήτων από τις αθλήτριες μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home Cosmogym Προαγωνιστικά Τμήματα

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.