ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-"ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"-ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ-Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ-Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

(0 votes)

Στην κατάκτηση 4 μεταλλίων και 8 προκρίσεων έφτασε η παιδική ομάδα Tae Kwon Do του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, το τριήμερο 14,15,16 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προπαίδων, παίδων, παγκορασίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

 Συγκεκριμένα οι αθλητές μας Παπαγεωργίου Επαμεινώνδας και Δεμενόπουλος Φραντζέσκος έφτασαν μετά από 6 αγώνες συνεχών προκρίσεων στο μεγάλο τελικό και κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο. Οι αθλητές Ιάλη Αλέξανδρος και Μουζακίτης Φίλιππος μετά από 4 νικηφόρους αγώνες έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον μικρό τελικό.

Ακόμη, άλλοι 6 αθλητές και αθλήτριές μας πλασαρίστηκαν στους προημιτελικούς μετά από συναρπαστικούς αγώνες με όλα τα συναισθήματα. Μια σημαντική εμπειρία για αυτή την ηλικία, αφού η διαχείριση του κόπου όλης της ημέρας, της ψυχολογικής και αγωνιστικής προετοιμασίας, των συναισθημάτων που αλλάζουν πολύ γρήγορα σε κάθε νίκη και ήττα, υπήρξε πολύ δύσκολη και απαιτούσε μεγάλη διάκριση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους αγώνες, όπως αρμόζει στο σωματείο μας με ήθος, υπομονή, πάθος αλλά και σεβασμό στους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις απονομές του πρωταθλήματος και ένα μικρό VIDEO :

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Προαγωνιστικά Τμήματα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-"ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"-ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ-Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ-Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου