ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ TAE KWON DO.

(0 votes)

Για πρώτη φορά πανελλήνια διεξήχθη πιλοτικά πρωτάθλημα για τις πολύ μικρές ηλικίες με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και με τους κανονισμούς που ισχύουν στα μεγαλύτερα ηλικιακά πρωταθλήματα εκτός το χτύπημα στο κεφάλι που δεν υπήρχε για την προστασία των μικρών αθλητών-τριών.

 Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συμμετείχε με τους αθλητές-τριες του αρχάριου τμήματος με μεγάλη επιτυχία αφού όλα τα παιδιά "προχώρησαν" στο πρωτάθλημα με 2-3 νίκες τουλάχιστον. Έτσι διαχειρίστηκαν την προετοιμασία ψυχολογική και αγωνιστική του κάθε αγώνα και τον κόπο της ημέρας με μεγάλη επιτυχία. Με τέτοιες εμπειρίες σύντομα θα γαλουχιθούν με όλα τα στοιχεία του "χαρακτήρα" που απαιτεί το άθλημα.

Δείτε παρακάτω στγμιότυπα από τους αγώνες:

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ TAE KWON DO.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου