Σάρωσε στο 9th Hereya Open η ομάδα TAE KWON DO του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ XAΪΔΑΡΙΟΥ!

(0 votes)

Tην 4η θέση στη βαθμολογία Συλλόγων κατέκτησε ο Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ στο διεθνές αγώνα στο 9th Hereya Open TOURNAMENT που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Έλαβαν μέρος πάνω από 1000 αθλητές από 16 χώρες και η αγωνιστική ομάδα μας του ταεκβοντο κατέκτησε ένα χρυσό, 4 αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο καθώς και είχε σπουδαίες νίκες σε όλες τις κατηγορίες που είχε συμμετοχή.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές Δεκουλακου Μαρία κ Θοδωρή Δούκα καθώς και στους γονείς που υποστήριξαν την αποστολή και στηρίζουν κάθε μέρα τις προπονήσεις.Συνεχίζουμε με μεγαλύτερα όνειρα και υψηλοτέρους στόχους. 

 

Αναλυτικά οι αθλητές-τριες μας κατέκτησαν:


- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (2 ΝΙΚΕΣ)
- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ -ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( 3 ΝΙΚΕΣ)
- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΧΑΤΖΗΚΑΛΦΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ( 2 ΝΙΚΕΣ)
- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ( 2 ΝΙΚΕΣ)
- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ( 2 ΝΙΚΕΣ)
- ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΑΡΑΘΥΜΟΣ ΑΡΗΣ (1 ΝΙΚΗ) A CLASS
- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ - ΦΑΚΑΤΣΕΛΗΣ ΧΑΡΗΣ ( 2 ΝΙΚΕΣ) Α CLASS

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (1 ΝΙΚΗ) , ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΏΝΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ για την εμπειρια που κερδισαν αλλα και για την πολυ πολυ μεγαλη βοηθεια στην προετοιμασία καισυμπαρασταση των μικρων αθλητων μας...!!!!!

Γιατί δεν κερδίζεις μονο αγωνιστικα... αυτο ειναι ομαδα !!!!

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Αγωνιστικά Τμήματα Σάρωσε στο 9th Hereya Open η ομάδα TAE KWON DO του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ XAΪΔΑΡΙΟΥ!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου