Αναστέλλονται οι προπονήσεις του Συλλόγου μας από 11/3

(0 votes)
Αγαπητοί γονείς,
 
Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις του Συλλόγου μας για προληπτικούς λόγους από αύριο Τετάρτη 11/3.
 
Θα ενημερωθείτε για την συνέχεια των προπονήσεων ανάλογα των αποφάσεων του υπουργείου υγείας και αθλητισμού.
 
Εξετάζουμε και θα ενημερωθείτε έγκαιρα για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο (γήπεδα ή στίβο).
 
Οι ήδη προγραμματισμένες extra προπονήσεις στο γήπεδο Ασπροπύργου που κάνουμε για όλα τα τμήματα σε τακτά διαστήματα, θα προσαρμοστούν σε νέες ημερομηνίες και θα αυξηθούν αν χρειαστεί (ανάλογα τις εξελίξεις) ώστε να καλύψουμε τις προπονήσεις που αναβάλλονται.
 
Είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα αναπλήρωσης των ωρών (Σάββατα, ημέρες Πάσχα, μεγαλύτερη διάρκεια συνεδριών, έξτρα πρόβες σε κλειστό μεγάλο γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας) ώστε να ετοιμαστούν οι αθλητές μας για τις εμφανίσεις τους στα προγραμματισμένα event, φεστιβάλ, αγώνες.
 
Τα αγωνιστικά τμήματα όλων των αθλημάτων θα λάβετε πρόγραμμα προπονήσεων σε εξωτερικό χώρο.
 
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
 
Παρακαλούμε πολύ για τυχών απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα των προπονητών και για αύριο Τετάρτη 11/3 στη γραμματεία του Συλλόγου (2105325296) και δια ζώσης (η γραμματεία θα παραμείνει ανοιχτή 6:00μμ-8:00μμ για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση σας).
Φυσικά μπορείτε να ενημερώνεστε από το site μαςhttp://asnp.gr/ , το facebook στην ομάδα μας AS NEA PAIDEIA και στη σελίδα μας ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.
 
8-guidelines-sm-gr-800x800.png
 
Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις Αναστέλλονται οι προπονήσεις του Συλλόγου μας από 11/3

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.