Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 1943

COUP - DAN ΖΩΝΩΝ

(0 votes)

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 07.00 μ.μ. το Α Group και ώρα 8.30 μ.μ. το B Group θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Αφαία (Γυμνάσιο Νέας Παιδείας) η επόμενη εξεταστική τεχνικής και θεωρίας για τις απονομές ζωνών – πτυχίων των αθλητών – τριών.


Τις εξετάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς και φίλοι των αθλητών-τριών και να χειροκροτήσουν από κοντά την προσπάθειά τους, ώθηση που χρειάζονται όλοι οι μαθητές και ειδικά οι αρχάριοι των άσπρων ζωνών όπου η συμμετοχή τους κρύβει αγωνία και ανασφάλεια.

Παρακαλούμε ενισχύστε την ετοιμότητα των παιδιών με τη συνέπεια στις προπονήσεις και την ψυχολογική υποστήριξη και εξηγήστε ότι δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε κάθε εξεταστική αφού ο κάθε μαθητής έχει τον προσωπικό χρόνο προετοιμασίας ανάλογα τις απαιτήσεις της ζώνης και την ηλικία. Εξάλλου τον Απρίλιο θα υπάρχει επόμενη εξεταστική για μαθητές που δεν ολοκλήρωσαν την ύλη τους ή δεν είναι έτοιμοι ακόμα ψυχολογικά (τεχνική, θεωρία, πούμσε, αυτοάμυνες) ή συνειδητά επιλέγουν αυτή την εξεταστική.

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι ένα ακόμη κίνητρο για την εγρήγορση των αθλητών , για την οριοθέτηση υψηλότερων στόχων και την βελτίωση της αυτοπεποίθησης , και των παιδαγωγικών αξιών του αθλητισμού παράλληλα με την ανάπτυξη της σωματοδόμησης και των αγωνιστικών στοιχείων.

Περιμένουμε όλους στην όμορφη αυτή εκδήλωση και ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία των αθλητών μας για την εξεταστική στα τεχνικά στοιχεία, των coup στην ειδική προπόνηση προετοιμασίας που έχουμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις COUP - DAN ΖΩΝΩΝ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου