Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 2186

"ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ SPORTDAY ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ"

(0 votes)

Η εφημερίδα Sportday προχώρησε σε ένα μεγάλο ρεπορτάζ με τη δράση του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και την προσφορά του, 20 χρόνια τώρα στον Ελληνικό αθλητισμό.

Η δημοσίευση έγινε με την ευκαιρία της κατάκτησης της 5ης Παγκόσμιας θέσης από αθλήτριες του συλλόγου στο άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Στο ρεπορτάζ παρουσιάστηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ σε στιγμές προπόνησης μέσα στις εγκαταστάσεις μας στα εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, καθώς και συνεντεύξεις από τους πρωταθλητές μας στα αθλήματα της γυμναστικής (Ρυθμικής, Ενόργανης και Αεροβικής), του Tae Kwon Do και της Κολύμβησης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ρεπορτάζ και το "σαλόνι" της εφημερίδας Sportday που παρουσιάζει το έργο, τις παιδαγωγικές αξίες και το όραμα του συλλόγου για παιδιά γεμάτα δράση, δημιουργία και υψηλούς στόχους. πάντα με ήθος και "χαρακτήρα" αθλητή πρότυπο.

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Γενικά - Ειδήσεις "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ SPORTDAY ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ"

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου