Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2020!

(0 votes)

Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεδομένου των δύσκολων συνθηκών του τελευταίου τριμήνου.

 Στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Α΄ - Β΄ - Γ΄ Κατηγορίας & Τελική Φάση Δ΄ Κατηγορίας συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου,  στο  Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”,  τέρμα Σύρου, στις  24-25 Οκτωβρίου 2020.

Ο Σύλλογός μας κατέκτησε:

- Την 3η Θέση (ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ) ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΌ ΝΕΑΝΊΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ ΜΑΣ και ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΓΡΥΠΑΙΟΥ ΜΑΡΙΝΌΤΑ.

2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΡΏΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΟΠΟΎΛΟΥ ΧΑΡΆ  & 7Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΡΈΝΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΉ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΦΈΡΝΕΙ ΠΆΝΤΑ ΚΆΘΕ ΑΓΩΝΑΣ Κ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΊΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΠΕΊΣΜΑ Κ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ τους γονείς για την υποστήριξη κ την άψογη συνεργασία τους στο δύσκολο κ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε με κάθε λεπτομέρεια στο πρωτάθλημα από την ΕΓΟ.

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2020!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου