PRAGUE OPEN AEROBIC 2013

(0 votes)

Δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν ο σπουδαίος απολογισμός της Εθνικής μας ομάδας που συμμετείχε στο Διεθνές τουρνουά της Πράγας στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2013.

Δυο αθλήτριες του συλλόγου μας και μέλη της φοβερής εθνικής ομάδας που εκπροσώπησε την πατρίδα μας, οι Σοφία Παππά και Έλλη Μερεκούλια είχαν σημαντικές διακρίσεις. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελληνική ομάδα στο τρίο κορασίδων (με μέλος της την Έλλη Μερεκούλια) η οποία επικράτησε στην βαθμολογία με 18.000 βαθμούς και περνώντας μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος από όλο τον κόσμο.

Ακόμη στο ατομικό κορασίδων αγωνίστηκε η Έλλη Μερεκούλια η οποία με βαθμολογία 17.450  κατέκτησε την 13η θέση (ανάμεσα σε 50 κορασίδες από όλο τον κόσμο) και η Σοφία Παππά στο ατομικό νεανίδων, η οποία πήρε την 6η θέση με 18.400 βαθμούς σε ένα αγώνισμα που είχε συνολικά 32 συμμετοχές.

Την ελληνική αποστολή συνόδεψε η Διεθνής κριτής του αγωνίσματος Λευκή Φερεντίνου (προπονήτρια του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και της Εθνικής ομάδας), η οποία δήλωσε φυσικά απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιτυχίες της ομάδας μας γενικά (χρυσό και ασημένιο μετάλλιο ακόμη στα ατομικά κορασίδων και νεάνιδων) αλλά και από τις 2 αθλήτριες του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

"Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε πολύ τον τελευταίο καιρό και μια σειρά ετών και οι κόποι μας τώρα φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Ο συγκεκριμένος αγώνας δείχνει ότι η αεροβική γυμναστική στην Ελλάδα έχει πολύ καλό δυναμικό, το άθλημα ταιριάζει στην φύση και ιδιοσυγκρασία των ελλήνων και υπάρχουν πολλές ακόμη αθλήτριες υψηλού επιπέδου και από τα τμήματα υποδομής που μπορούν να διακριθούν σε υψηλό επίπεδο. Το τουρνουά της Πράγας ήταν ένα test υψηλού ανταγωνισμού για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα συμμετέχουμε σε ένα μήνα."

Δείτε στο φωτό γκάλερι παρακάτω φωτογραφίες του αγώνα :

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα PRAGUE OPEN AEROBIC 2013

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου